Pondělí 10. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l DRŮBEŽÍ VÝVAR s trhanou slepicí, tarhoňou a kořenovou zeleninou | |
Menu 1 | |
150g SEGEDINSKÝ GULÁŠ z vepřové plece a kysaného zelí, houskový kynutý knedlík | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g KUŘECÍ NUDLIČKY v dijonské smetanové omáčce, zelené restované fazolky se slaninou a tymiánem, pečené brambory | 169 Kč |
Úterý 11. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l ZELŇAČKA S KLOBÁSOU | |
Menu 1 | |
150g GRILOVANÉ SEKANÉ ČEVABČIČI, opékané brambory, cibule, hořčice a paprikový ajvar | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g PEČENÁ KUŘECÍ ROLÁDA SOUS VIDE, šťáva z výpeku, dušená basmati rýže a zelný salát s křenem | 169 Kč |
Středa 12. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l VÝVAR Z UZENÝCH VEPŘOVĆH ŽEBER S KROUPAMI A MAJORÁNKOU | |
Menu 1 | |
150g VEPŘOVÝ SVRATECKÝ GULÁŠ s HŘÍBKY a nakládanou kapií, domácí bramboráčky | 169 Kč |
Menu 2 | |
2. 300g PENNE PO UHLÍŘSKU s restovanou slaninou, česnekem, smetanou a sýrem Grana | 169 Kč |
Čtvrtek 13. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l ZELENINOVÝ BORŠČ | |
Menu 1 | |
150g DOMÁCÍ JITRNICOVÝ PREJT, šťouchané brambory s kmínem a cibulkou, sudové kysané zelí za studena | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO, karotkové pyré, listový salát s rukolou a medovým balsamicem | 169 Kč |
Pátek 14. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l HOVĚZÍ POLÉVKA S MASEM A KAPÁNÍM | |
Menu 1 | |
300g HŘÍBKOVÉ SMETANOVÉ RAGÚ s čerstvým koprem, pomalu taženým vepřovým a vařeným vejcem, houskový kynutý knedlík | 169 Kč |
Menu 2 | |
120g SMAŽENÝ SÝROVÝ ŠPÍZ z goudy a hermelínu, vařené brambory s máslem a pažitkou, tatarská omáčka | 169 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
. | |
MENU TÝDNE | |
180g SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, bramborový salát s majonézou, vejcem a kořenovou zeleninou, citron | 189 Kč |
. | |
VEGE MENU | |
1ks PORTOBELLO BURGER s balkánským sýrem, česnekovou majonézou a rukolou, bramborové jullien hranolky | 189 Kč |
. | |
TIP KUCHYNĚ | |
200g GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO S KŮŽÍ, omáčka z gorgonzoly s praženými vlašskými ořechy, pečené bylinkové grenaille s česnekem | 229 Kč |