Pondělí 16. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0.25l PÓRKOVÁ S VEJCI | |
Menu 1 | |
150g GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA s vídeňskou cibulkou, jasmínová rýže | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z KUŘECÍCH PRSÍČEK, vařené brambory s máslem, nakládaná okurka | 169 Kč |
MENU TÝDNE | |
300g SPAGHETTI AGLIO OLIO s chilli papričkou, rukolou a sýrem Grana | 189 Kč |
VEGE MENU | |
300g HŘÍBKOVÉ RAGÚ S LIŠKAMI a bílým vínem, čerstvým koprem, vařené vejce, houskový knedlík | 189 Kč |
TIP KUCHYNĚ | |
200g HOVĚZÍ CHEESE BURGER s čedarem a slaninou, bramborové hranolky, salát coleslaw | 229 Kč |
Úterý 17. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0.25 l HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI NOČKY A KOŘENOVOU ZELENINOU | |
Menu 1 | |
250g PEČENÉ SEDLÁCKÉ KUŘE NA MÁSLE, dušená rýže, ovocný kompot | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g GRILOVANÉ SEKANÉ BIFTEČKY s hořčicí a paprikovým ajvarem, pečené brambory s cibulí | 169 Kč |
MENU TÝDNE | |
300g SPAGHETTI AGLIO OLIO s chilli papričkou, rukolou a sýrem Grana | 189 Kč |
VEGE MENU | |
300g HŘÍBKOVÉ RAGÚ S LIŠKAMI a bílým vínem, čerstvým koprem, vařené vejce, houskový knedlík | 189 Kč |
TIP KUCHYNĚ | |
200g HOVĚZÍ CHEESE BURGER s čedarem a slaninou, bramborové hranolky, salát coleslaw | 229 Kč |
Středa 18. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0.25l KVĚTÁKOVÁ | |
Menu 1 | |
150g POMALU TAŽENÉ HOVĚZÍ PO NÁMOŘNICKU s červeným vínem, těstoviny fusilli | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g GRILOVANÝ KUŘECÍ GYROS, smažené jullien hranolky, okurkové tzaziki s řeckým jogurtem | 169 Kč |
MENU TÝDNE | |
300g SPAGHETTI AGLIO OLIO s chilli papričkou, rukolou a sýrem Grana | 189 Kč |
VEGE MENU | |
300g HŘÍBKOVÉ RAGÚ S LIŠKAMI a bílým vínem, čerstvým koprem, vařené vejce, houskový knedlík | 189 Kč |
TIP KUCHYNĚ | |
200g HOVĚZÍ CHEESE BURGER s čedarem a slaninou, bramborové hranolky, salát coleslaw | 229 Kč |
Čtvrtek 19. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0.25l DRŮBEŽÍ KRÉM | |
Menu 1 | |
150g SEKANÝ KARBANÁTEK s majoránkou a uzenými škvarečky, bramborová kaše, rajčatový salát | 169 Kč |
Menu 2 | |
3 ks BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, dušené kysané zelí s cibulkou | 169 Kč |
MENU TÝDNE | |
300g SPAGHETTI AGLIO OLIO s chilli papričkou, rukolou a sýrem Grana | 189 Kč |
VEGE MENU | |
300g HŘÍBKOVÉ RAGÚ S LIŠKAMI a bílým vínem, čerstvým koprem, vařené vejce, houskový knedlík | 189 Kč |
TIP KUCHYNĚ | |
200g HOVĚZÍ CHEESE BURGER s čedarem a slaninou, bramborové hranolky, salát coleslaw | 229 Kč |
Pátek 20. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l ČESNEČKA S UZENÝM MASEM A KROUPAMI | |
Menu 1 | |
150g VEPŘOVÝ GULÁŠ S HŘÍBKY a nakládanou kapií, houskový kynutý knedlík | 169 Kč |
Menu 2 | |
120g SMAŽENÁ GOUDA SE ŠUNKOU, vařené brambory s pažitkou, tatarská omáčka | 169 Kč |
MENU TÝDNE | |
300g SPAGHETTI AGLIO OLIO s chilli papričkou, rukolou a sýrem Grana | 189 Kč |
VEGE MENU | |
300g HŘÍBKOVÉ RAGÚ S LIŠKAMI a bílým vínem, čerstvým koprem, vařené vejce, houskový knedlík | 189 Kč |
TIP KUCHYNĚ | |
200g HOVĚZÍ CHEESE BURGER s čedarem a slaninou, bramborové hranolky, salát coleslaw | 229 Kč |