Čtvrtek 9. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Slepičí vývar s masem a nudlemi | 30 Kč |
Menu 1 | |
350 g Hříbkové krémové penne s kuřecím grilovaným prsíčkem a sýrem Gran Moravia | 160 Kč |
Menu 2 | |
150 g Konfitovaná vepřová krkovice s česnekem, špekové zelené fazolky, šťouchané brambory s cibulkou | 160 Kč |
Pátek 10. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Krém z pečeného celeru s opečenou houskou | 30 Kč |
Menu 1 | |
150g Cmunda po kaplicku - uzená pečínka, domácí bramborák, dušené sudové zelí | 160 Kč |
Menu 2 | |
150g Smažený kuřecí řízek, máslové brambory s pažitkou, okurkový salát | 160 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
Salátové menu | |
300g Pečený hermelín s trhaným listovým salátem a rukolou, granátové jablko, zálivka z medu a balsamicového octa a rozpečená bagetka s česnekovým máslem | 180 Kč |
Menu týdne | |
200g Grilované kuřecí prsíčko "sous vide", grilovaná zelenina, opečená pita a belgické bramborové hranolky, bazalkový dip | 199 Kč |
Nabídka baru | |
---|---|
Restaurace - Božkov REPUBLICA | 75 Kč |
Restaurace - Červený speciál | 45 Kč |
Restaurace - tankový Starobrno Bitr | 49 Kč |
Pivnice - 3x Jagermaister a špičkový zapalovač k tomu | 195 Kč |
Pivnice - Beránek WEIZEN | 46 Kč |
Cena poledního 160 Kč je za celé menu včetně polévky. Cena salátového menu 180 Kč za celé menu včetně polévky. Cena týdenního menu 199 Kč za celé menu včetně polévky.
Samostatnou polévku podáváme za 30 Kč.
Váha masa uvedena v syrovém stavu.
Menu Vám rádi zabalíme s sebou, účtujeme poplatek 20 Kč. PONDĚLÍ AŽ PÁTEK OD 15:00 DO 16:00 ODPOLEDNÍ PŘESTÁVKA