Pondělí 4. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l KRÉM Z PEČENÉ PODZIMNÍ ZELENINY S OPEČENOU HOUSKOU | |
Menu 1 | |
2 ks SM. KUŘECÍ PALIČKY v chilli marinádě a corn flakes strouhance, bramb. pyré, zelná čalamáda | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g VEPŘOVÝ STROGANOFF S HŘÍBKY, smetanou a restovanými okurkami, jasmínová rýže | 169 Kč |
Vege menu | |
100g SMAŽENÝ SÝR GOUDA V BULCE, tatarka, ledový salát, okurky a rajče, hranolky, coleslaw | 189 Kč |
Menu týdne | |
180g KRŮTÍ JÁTRA NA ČERVENÉM VÍNĚ s tabascem a tymiánem, bramborové lokše s cibulkou | 189 Kč |
Tip kuchyně | |
250g PIVOVARSKÁ ŽEBÍRKA, pečené cibulové grenaille, bbq chilli majonéza, nakl. zelenina | 229 Kč |
Úterý 5. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0.25l ČOČKOVÁ | |
Menu 1 | |
250g ŠUNKAFLEKY S UZENÝM MASEM, nakládanou kapií a majoránkou, kyselá okurka | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK, pečené česnekové brambory, omáčka z modrého sýra | 169 Kč |
Vege menu | |
100g SMAŽENÝ SÝR GOUDA V BULCE, tatarka, ledový salát, okurky a rajče, hranolky, coleslaw | 189 Kč |
Menu týdne | |
180g KRŮTÍ JÁTRA NA ČERVENÉM VÍNĚ s tabascem a tymiánem, bramborové lokše s cibulkou | 189 Kč |
Tip kuchyně | |
250g PIVOVARSKÁ ŽEBÍRKA, pečené cibulové grenaille, bbq chilli majonéza, nakl. zelenina | 229 Kč |
Středa 6. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0.25l KRUPICOVÁ S VEJCI A KAPÁNÍM | |
Menu 1 | |
150g KRŮTÍ SOTÉ S KUKUŘICÍ, bazalkovou smetanovou omáčkou a brokolicí, jasmínová rýže | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE na česneku, bramborový salát s majonézou | 169 Kč |
Vege Menu | |
100g SMAŽENÝ SÝR GOUDA V BULCE, tatarka, ledový salát, okurky a rajče, hranolky, coleslaw | 189 Kč |
Menu týdne | |
180g KRŮTÍ JÁTRA NA ČERVENÉM VÍNĚ s tabascem a tymiánem, bramborové lokše s cibulkou | 189 Kč |
Tip kuchyně | |
250g PIVOVARSKÁ ŽEBÍRKA, pečené cibulové grenaille, bbq chilli majonéza, nakl. zelenina | 229 Kč |
Čtvrtek 7. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0.25l TOMATOVÁ S TARHOŇOU | |
Menu 1 | |
3ks BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, dušené sudové zelí s cibulkou | 169 Kč |
Menu 2 | |
150g GRILOVANÝ KUŘECÍ GYROS, česnekový dip, smažené hranolky, pita chléb | 169 Kč |
Vege menu | |
100g SMAŽENÝ SÝR GOUDA V BULCE, tatarka, ledový salát, okurky a rajče, hranolky, coleslaw | 189 Kč |
Menu týdne | |
180g KRŮTÍ JÁTRA NA ČERVENÉM VÍNĚ s tabascem a tymiánem, bramborové lokše s cibulkou | 189 Kč |
Tip kuchyně | |
250g PIVOVARSKÁ ŽEBÍRKA, pečené cibulové grenaille, bbq chilli majonéza, nakl. zelenina | 229 Kč |
Pátek 8. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0.25l DRŮBEŽÍ KRÉM | |
Menu 1 | |
150g VEPŘOVÁ SVÍČKOVÁ PEČENĚ na smetaně, brusinkový terčík se šlehačkou, houskový knedlík | 169 Kč |
Menu 2 | |
100g SMAŽENÝ HERMELÍN PLNĚNÝ POLIČANEM, vařené brambory s máslem a petrželkou, tatarka | 169 Kč |
Vege menu | |
100g SMAŽENÝ SÝR GOUDA V BULCE, tatarka, ledový salát, okurky a rajče, hranolky, coleslaw | 189 Kč |
Menu týdne | |
180g KRŮTÍ JÁTRA NA ČERVENÉM VÍNĚ s tabascem a tymiánem, bramborové lokše s cibulkou | 189 Kč |
Tip kuchyně | |
250g PIVOVARSKÁ ŽEBÍRKA, pečené cibulové grenaille, bbq chilli majonéza, nakl. zelenina | 229 Kč |
0,33I Desperados 30,- 0,33I Heineken 30,-
Samostatnou polévku podáváme za 30 Kč.
Váha masa uvedena v syrovém stavu.
Menu Vám rádi zabalíme s sebou/poplatek 20 Kč/ Objednávejte +420 778 782 886
Informace o alergenech na vyžádání u obsluhy